CG is in da house! Almost.

Nå. Jag är tillbaka. Lösenordsskyddet bör vara hävt.

Efter en paus som denna så känns det som ett nytt kapitel borde påbörjas. Jag hade väldigt gärna gjort så, med överskrift "Rome Adventure" eftersom jag tills idag hade vissa förhoppningar om att få en tjänst i Rom. Det bidde inte så.

Frågan är om "Skåne Interlude" kommer bli "Back to the Roots - CG och den skånska myllan". Jag är i färd med att köpa mammas hus, det som tidigare var mormors hus; ett hus vars atmosfär jag har outplånliga intryck ifrån. Mormors potatissoppa, och hennes drömmar [kakorna]. Tryggheten hos mormors person reflekterad i det välstädade och ombonade hemmet; heltäckningsmattan i gästrummet, blomtapeten i....alla andra rum, hemmets veckotidning (med serier!) på soffbordet och - för att återvända till mat - lite jordgubbskräm sådär på eftermiddagen, efter skolan.

Vad får köpet för betydelse? Jobb i Malmö, pendling och social misär? Jobb utomlands och huset som semesterhem? Jobb i Stockholm och uthyrning/försäljning? Det kommer påverka mitt liv, men på vad sätt återstår att se. Tills köpet är i hamn så är det i alla fall renovering och möblering som gäller. Och ett misstänkt fall av svamp på vinden. Anticimex kommer den 7:e. Efter det kanske det blir en ny överskrift på den här bloggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback