Semester nr 4

Hemma! Hemma för att stanna - i dryga två veckor. Glömde mobilen i Tbilisi så jag kommer bli sådär mystiskt svåråtkomlig...men vill gärna sammanstråla asap med er alla, på något vis. I'll have my people call your people ;)

Fredag kvall efter barkvall in Abkhazia

Idag arrangerade jag ett koordineringsmote, vilket - I am proud say - flot pa ganska bra. Nagra rok- och whiskyfyllda timmar senare sitter jag har och skriver ett inlagg lagom forfriskad. Jag har genomfort ett val spelat biljardparti med en tadjik, en abkhaz och en ryss, och forsvarat jamlikhetstanken i diskussion med den forstnamnde, och kanner mig aok. Men till trots, den overbryggande tanken in my mind reflekterar det min motstandare sa i samband med ett sidospar i namnda diskussion - "UN is the factory of lonely hearts". Om an jag valjer att fortsatta pa FN-banan, sa hoppas jag pa att bryta mot den devisen. Any suggestions on how to do it?


Sista semestern

Om allt går enligt planerna så kommer jag hem för två veckors semester med början på torsdag nästa vecka. Det känns som att jag har varit här väldigt, väldigt länge - antagligen för att jag stannade över julen - och jag ser fram emot hemmavistelse som aldrig förr. Ser fram emot att träffa några av er som läser det här.

Innan dess så står koordinerings- och arbetsgruppmöten på schemat. Alors, back to work.

Turn off the light!

Let's turn the lights off, at 19.55 to 20.00 local time. En symbolisk och viktig handling som dessutom - om manga foljer uppmaningen - kan skapa coola konsekvenser. C'mon!

http://sydsvenskan.se/sverige/article214679.ece