Här har jag varit.

En kul grej för wannabe globetrotters - se var ni har varit. Jag har uppenbarligen en lång väg att vandra - 18 länder, 8 procent (baserat på internationellt erkända länder).


create your own visited countries map or vertaling Duits Nederlands

Kommentarer
Postat av: malin

jag vann...11%, 25 länder. Kul grej. Bilderna från bröllopet är så stora. Kan skicka högst tre åt gången via mail...
Avgång om en vecka, börjar rycka i resnerven ;o)
Lycka till med allt, gör vad du vill och drömmer om! Det gör jag/kram

Postat av: Anonym

C'est cool. Jag förstår att du kanske har lite annat att tänka på. Vi laddar över dem till nästa bröllop ;)

2006-09-25 @ 17:36:07
Postat av: andreas

tänka sig, jag slår dig också. 22 länder, 9 %.

kom hem från london igår, fabian och jag har haft det skitbra. mycket öl, mycket fotboll, lite hångel.

hur blir det? kommer du hem ett tag i november?

2006-09-26 @ 10:19:23
Postat av: cg

Trevligt! - att du och Fabian hade kul i London dvs. Vad gäller global vana så förstår jag inte varför alla måste ha varit på fler platser än jag. Well, en kort 1,5 timmes färd härifrån ligger ett land (Ryssland, ed.) som vid potentiellt besök kommer göra min karta väldigt, väldigt röd, typ täcka hela norra hemisfären faktiskt...och med det måsta jag ha mest yta

About november, så vill jag gärna komma hem, men har fortfarande en del att fixa. Måste t.ex. ta ut tre dagar i början av januari vilket gör att jag bara har 3 dagar övrig ledighet kvar. Inte nog för ledighet i november, inte nog för att om möjligt sluta tidigare (innan nyår), men vi får se - kanske kan jag jobba in.

Allt fortskrider som det ska?

2006-09-28 @ 07:25:52
Postat av: maria

hej,
jag har inte varit i lika många länder som dig tror jag.
Nu är jag tjock.
Hörde på Ekot att Ryssland o Georgien inte kommer överens. Hoppas att du inte märker av det i Abchazien.
Ha det fint.
/Maria

2006-09-29 @ 12:48:42
Postat av: cg

Allting märks av i Abkhazien ;) Update: Georgien har flyttat in sin "legitima" regering i en del av det som vissa kallar regionen ABK och andra kallar landet ABK. Det handlar om en lång ravin som bryter igenom de bergiga östra delarna av regionen/landet; halvvägs genom denna ravin har det alltid funnits ryska och abkhaziska checkpoints, på andra sidan har tidigare georgisk paramilitär milis blivit utbytt mot reguljära georgiska styrkor. Men det rör sig verkligen om en ravin - det finns ingen möjlighet att förflytta markstyrkor över och genom omgivande berg. Detta till trots talar den stolte georgiska presidenten om att en "tredjedel av ABK har återvunnits"; och om att den rättmätiga regering är på plats igen - i en liten bergsby som bara kan nås med helikopter större delen av året, och till vilken man vill tvinga utländska dignitärer utifall de också vill besöka SUK.

Varför säger jag det här? Jo, bara för att exemplifiera och konstatera att politiken häromkring mestadels handlar om populistiskt skådespel, överagerat därtill. Visst, det är inte bara snack, helt klart handlar det om realpolitik, men som dem går på! Sättet politiken förs på är inkonsekvent, förljugen och stolt, stolt, stolt i sin yta. Man bör alltså inte ta ord och handling at face-value. Just det: det jag säger här representerar inte ståndpunkter hos organisationen jag arbetar för ;)

Bli tjockare. Och res till fler länder.

2006-09-29 @ 14:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback