African Night at staff club

African Night at staff club
askalas, svettig och dann i sluttampen på en hejdundrandes fest i fredags

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin och Fabian

Ser ut som slutet på en blöt kväll - vilket det ju också var! Vi kommer precis hem från grillning i parken med Britta, Maria, Sofie och Mark. Våren är definitivt här och det är wunderbar! I helgen får vi celebert besök i form av Fabbes gamla pluggpolare från Växjö. En tur till Köpenhamn är inplanerad, lite öldrickning i Nyhavn och så. Man säger ju alltid till folk utifrån att det är så skönt att Malmö ligger nära Köpenhamn, en riktig storstad - å nu ska vi alltså dit för andra gången på tre år..... Känner att man inte riktigt utnyttjar det där som man borde..... Hoppas att du också får en nice helg - några utflykter inplanerade? Ha det bra kompis!

2006-05-04 @ 20:58:23
Postat av: andreas

hur väl stämmer det här?:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=542360

2006-05-05 @ 16:14:19
Postat av: cg

A: Hmmm - ja, jag får väl instämma i att khatchapuri är ganska gott och man brukar få ganska mycket av det. Nu har jag iofs inte varit i Georgia proper och Tbilisi särskilt ofta, men inte fan går man in på ett ställe på måfå och får kråset serverat på det sättet, så enkelt. Men om man är redo att betala för mycket så får man väl mycket. Journalistiskt överdriv och förenkling..."Åk till det fattiga och exotiska landet i öst och känn på en AUTENTISK själ och kultur..." En liten brasklapp dock: jag har som sagt inte stenkoll på folk mest och visst - det läggs stor vikt vid måltidsritualen, i hela regionen.

AK & F: D var en trevlig kväll, och hemgången tog lång tid - ett steg fram, två steg bak, ett åt sidan... Jag fick hjälp. People here are so nice. Jag blir avis på vädret och grillning i parken. ÖSer ner här. Enjoy! Utflykt söderut i helgen, ska på patrull med observatörerna i den sk säkerhetszonen mellan Georgian and Abkhaz side på måndag. Åka tanks och ha väst och grejer. Trevligt ;) Sukhumi är säkert, ett ställe dit ryska turister tar sig på sommaren. Otroligt att man ett tiotal mil längre ner patrullerar en stilleståndslinje.

2006-05-05 @ 23:19:22
Postat av: Roger

Tjena CG, vet inte riktigt hur det här med blogg fungerar men jag testar med ett inlägg här. Pratade precis med Mikael som berättade att du var i Georgien med FN. Dt låter ju riktigt spännande. Nästan så att man blir lite avundsjuk, själv trampar jag på här hemma i Lund som vanligt. Fast jag trivs bra, mycket jobb men kul arbetsuppgifter och trevliga kollegor.
Jag har försökt få tag på dig på mobilen men utan större framgång och jag förstår varför nu. Vi hade nämligen tänkt bjuda dig på bröllop! Jag vet inte om du är hemma då, den 9 september men om du är det så är du hemskt välkommen. Har du någon mailadress så kan jag skicka över en inbjudan. '
Kämpa på i Georgien så hörs vi!

/Roger

2006-05-15 @ 19:48:28
Postat av: Maria (den i USA)

Tjena Kalle! (Ar det bara jag som inte kallar dig cg nu for tiden? oh well)
Langesen.. jag kommer ocksa hem till sommaren (Pa midsommar), vi maste ses! Jag har det bara bra, jobbar ALLTID, lar mig att kicka butt pa kickboxning, umgas med vanner nar jag har tid. Dagarna gar, och sa ar det sommar igen. Langtar hem. Saknar alla MYCKET. Jag ska ju hem och vara faster pa riktigt... sa himla mysigt! Du kan val hora av dig? Jatte stor kram till dig (san som knacker revbenen...)
Maria
PS. Grabben till hoger pa fotot paminnner om Peter Stormare. relative?

2006-05-15 @ 20:22:00
Postat av: cg

Hey, hey, hey! Congrats! Kul att hora att det ar dags for brollop. Lite sorgligt for egen del att nagra till vanner ska ganga sig och lamna det underbara singellivet, men d far jag val komma over ;) Jag vet inte om jag kommer vara hemma, men skicka garna en inbjudan, sa ska jag forsoka. ([email protected]) Apropa jobb, sa behover du inte vara avis alls. Det ar samma tramp har. Ganska byrakratiskt; mycket pappersarbete. Tranar for lite, gor for lite pa fritid. Till helgen lar det dock bli lite bad och skoj. Forhoppningsvis glad i hagen efter att informationscentrumet som jag har som grej har invigts pa fredagen.

Maria: Congrats till dig for stundande fasterskap. Anything new pa den fronten, forresten? Vi kommer definitivt traffas nar du kommer hem...Liksom du sa langtar jag hem och saknar alla ganska mycket, nagra valdigt mycket. Du kan kalla mig kalle, bara du inte kallar mig flugsvamp.

2006-05-17 @ 17:22:26
Postat av: mike

Han är här!!!

Mikael Junior kom igår 8.01 (1 dag tidigt) och är jättefin och jättesnäll!!! Allt gick bra och vi mår bra (trötta) och vilar nu ut hemma.

Vi ses snart!

Hälsningar
Familjen Fagermar-Andersson

2006-05-17 @ 23:02:57
Postat av: cg

Harligt! Fantastico! Magnfique et merveilleux! Otroligt glad for er skull och ser fram emot besok och visning av telning. Sitter har och blir riktigt rord, i sallskap med chaufforerna Saava och Ruslan, sa vi far horas mer senare. (S och R halsar och grattar ocksa. Tycker jag borde fira tillblivelsen har ocksa...why not? Skal!)

2006-05-18 @ 09:04:12
Postat av: maria o andreas

ett stort grattis till mikael o anna! vad härligt!
ett nytt litet liv. alldeles otroligt.
vi ser fram emot att träffa honom.
många kramar,
maria o andreas

2006-05-18 @ 12:37:36
Postat av: Maria

Hej flugsvamp,
(Hey, it was wide open...) Ja, nu ar han fodd (vantar fortfarande pa namnet), och jag ar jattestolt faster! Markligt vad alla gifter sig och far barn nufor tiden! Vi har kommit till den perioden av vara liv da det ar DAGS. Biologiska klockor, long-term forhallande tas till nasta steg, och annat som bara 'hander'. Sjalv undrar jag fortfarande hur jag ska overleva tills nasta lonedag, och om det ar snyggare med rosa eller turkos. Vi har alla vara priorities. Vi ses om en manad, be good!
kram kram
Maria

2006-05-18 @ 17:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback