Solar Eclipse

Idag infaller en solformorkelse. I ett ungefar 20 mil brett balte fran Brasilien i Vast till Mongoliet i Ost, sa kommer den vara total. Abkhazien och Sukhumi ligger smack-dab in the middle av den har banan. Forhoppningsvis kommer dess massiva skugga ge manniskor har och annorstades tillfalle till reflektion over sin egen situation; behov och onskemal. Och passande nog sa ska toppolitiker fran bada sidor av konflikten i Abkhazien, motas - har - idag. 

T minus 3 hours...   


Kommentarer
Postat av: andreas

häftigt, hoppas bara att det inte blir molnigt, som det är här i malmö efter några dagar av riktigt fint vårväder. uteserveringarna fylls och ölen flödar. inte för att ge dig hemlängtan eller så...
annars har sverige fått en ny utrikesminister som du säkert vet. de sju dagarna mellan laila f och janne e vikarierade bosse r som utrikesminister. på hans första dag gjordes denna intervju:
http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?d=48778&a=560960
man börjar nästan tycka lite synd om honom.

2006-03-29 @ 13:25:21
Postat av: andreas

såg inte att man kunde göra en riktig länk.

Postat av: andreas

fast det funkar ju inte! klipp och klistra!

2006-03-29 @ 13:28:20
Postat av: Anna B

Vad hande sen?

2006-04-05 @ 12:24:07
Postat av: cg

Ojoj, d har hänt jättemycket. Back in Sukhumi, efter en vecka i Tbilisi. Återkommer med bilder m.m. vid arbetsdagens slut :)

2006-04-05 @ 13:06:41
Postat av: mike

Lång arbetsdag ...

I helgen var vi hos en bekant till Anders Persson som dragit ihop en överraskningsfest för honom med anledning av hans hemkomst. Anders berättade vad han varit med om det senaste året vilket var mkt intressant. Han hade till och med fått en förtjänstmedalj av Tjeckien (tror jag det var).

I helgen blir det påskmiddag i Sjöbo. Jag tror att mamma och Anna kommer att laga mat för tjugo personer, trots att vi bara är fem...

För den intresserade kommer det snart att bli poker igen. Maila mig ifall ni vill ha en inbjudan.

Glad påsk!

2006-04-10 @ 10:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback