More photos...

För när min blogkvot blir alltför stor - början till en fotosida: http://www.flickr.com/photos/cgerixon/

Kommentarer
Postat av: Stfn

Jag vill också ha Hans låt!!! :) [email protected] Joråmensåatt,
Hoppas allt är väl i övrigt, har ju sett vad du rapporterar förstås! Ser ut att finnas mycket vackert helt klart, en bit in i framtiden kanske man skulle våga sig dit själv..
Jag har precis flyttat (ca 1 km), suck vad mycket skräp man samlar på sig! Från och med nu ska jag inte spara det jag inte behöver! Som t.ex.....
(Katie Melua är visst född i Georgien, hon borde väl vara poppis där!?)

2006-02-26 @ 00:18:09
Postat av: cg

I will send it to you my friend! Det är bra att flytta just av den anledningen du nämner. I vardagslivet vet man aldrig när en sak kan komma in handy, när man flyttar börjar man i viss utsträckning ett nytt liv och då tror man sig veta. Så lycka till med storstädningen! Katie Melua tror jag mig hört något av, hon sjunger på franska, yes?

2006-02-26 @ 11:38:44
Postat av: o

ha ha

fan va du härmas!!! jag gjorde ju precis samma sak för typ 3 dagar sedan... :D

2006-02-27 @ 07:53:20
Postat av: Anna-Karin

Efter en extremt lung helg är d dags för en vecka fylld av uppsatsskrivning. Tur att d känns som att våren kickat in lite i alla fall. Annars hade jag gett upp. Men i helgen blir d holabalo! Fabbe och jag tänkte ställa till m kalas, kommer du över en sväng? Svinga en bägare och skaka rumpan på improviserat dansgolv? Vi kanske till och med kan skaka fram dansmattan.....
Ha det gutt! Nu ska jag bruka allvar....

2006-02-27 @ 10:03:09
Postat av: cg

O: Klart jag härmas! I'm a imitator, not a creator. Shine the light on me! ;)

A-k: Good luck med uppsatsskrivandet! Och apropå ljus - kalas, en bägare och dansmattan - det är det jag ser i slutet av tunneln.

2006-02-27 @ 11:06:51
Postat av: mike

Hoy.

Ansluter mig härmed till skaran av Hans-låt-vill-ha:are.

Newsflash: Maria (syster) har äntligen fått sitt visum och blir därmed kvar där ett bra tag till :( Det gick sämre för hennes ? som gjorde ett fel-drag i "äktenskapet" och verkar vara på väg hem.

Varför har jag inte hört New York State of Mind innan? Vilken låt ... Sent på natten, mörkt i lägenheten, bara datorskenet som förstärker känslan av låten som repeterar sig genom artikelskrivandet ...

Ha det gott!

2006-03-01 @ 01:25:21
Postat av: cg

Later harligt det dar...

Kul for maria, trakigt for oss (och trakigt for ?). Sjalv har jag det ganska trakigt ocksa, fick byta rum och schysst staderska (trevlig, moderlig russkij babuskha mot black-haired abkhaziska from hell) pa grund av bug problems.

Hur gar det with the baby? Har ni kollat vad det ar som bakas? ALIEN! ;)

2006-03-02 @ 11:47:00
Postat av: mike

Baby mår bra. Vi har inte kollat än :)

Maria kommer förresten hem i juni nån gång en vecka eller två. Vet inte exakt när så jag vet inte om du hinner hem tills dess.

Kan du inte berätta lite mer om vad du gör på jobbet? Än så länge har jag bara sett bilder på diverse glassiga utflykter ju ... Går allt bra? Kul?

Tror att jag har lyssnat på New York State of Mind 150 gånger i rad nu. Det är en sån vecka. Min handledare har börjat agera hård handledare så det är sena nätter och artikelskrivning för hela slanten. Och New York State of Mind.

Ha det gott!

2006-03-03 @ 00:42:07
Postat av: cg

Fotosidan kommer inte uppdateras på ett tag. "Websense"-grejen blockerar min åtkomst till sidan...

2006-03-04 @ 23:34:46
Postat av: LK

Gender force!, fight the 'de facto' bugs. Men välkommen till Tbilisi "... to make life warm and comfortable" in la casa de KtK :-) Although, dear casa occasionally has problems with hot water, as today - great. Chastlivo!

2006-03-09 @ 13:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback