Bom-bom-bom

Hans har skrivit en sang. It is very,very good, sa jag tankte utnyttja mojligheten att advertisera har. Bom-bom-bom...excellent! Sag till om nagon vill ha den (Hans? OK?)

Kommentarer
Postat av: Britta

jag villl ha den! tror hon Marie Serkjdfnåt(blonda flicksnärtan från A-teens) nya låt heter något liknande.. hon sjunger i alla fall bom bom bom.. antar att Hans låt är tusen gånger bättre.

2006-02-13 @ 19:38:31
Postat av: Samuel

Många bamsekramar på Alla Hjärtans Dag.

2006-02-14 @ 17:19:10
Postat av: Anonym

hello mr cg. läget? nådde alla-hjärtans-hysterin ända bort till sukhumi igår? här var d ganska soft på den fronten. britten, jag och sofie var på folkhemmet på nya inkonst. nån snubbe som körde kreativa bildspel, sjöng på kinesiska, spelade synt och skratchade på vevgrammofon. bitvis riktigt inspirerande och bra. idag är det tvättning och uppsatsskrivning, varken inspirerande eller bra. ha dfint/ak

2006-02-15 @ 12:23:19
Postat av: cg

how nice! intressant kombination av aktiviteter. jorå, vi hade valentines-fest på campen. militära observatörer + lokala flickor (but no hanky-panky, verboden!)och jag då. Och så några besökande från KvinnaTillKvinna - en organisation baserad i Sverigen som stöder Women Empowerment projects i regionen. D blev kasedans för hela slanten...

lycka till med uppsatsskrivandet!

Samuel: du skriver väldigt bra för en snart-to-be 4-åring. många kramar tillbaks och hälsa mamma och pappa!

2006-02-15 @ 14:15:50
Postat av: mike

halloj

kul att höra att karaoken är avklarad. jag får komma på en ny uppgift till dig. vad sägs om en strippklubb? eller att du skjuter lite kalashnikov?

pratade med anders persson förresten för ett tag sen. arbetet i afghanistan hade blivit försenat så det dröjer innan han är hemma och säker igen. han ringde från en satellittelefon med fördröjning, coolt ...

ikväll är det poker här. jag planerar att vinna rubbet.

igår var jag och anna på sopstationen, där dem säljer gamla saker. tyckte inte alls om det och personalen var skum. skum. skum.

ha det gott och hör av dig!

/mikael

2006-02-15 @ 14:46:05
Postat av: britta & AK

goddag Carl-Gustav.
Ak och jag håller ställningarna här på Ronnebygatans ekologiskalivs. fikar lite och kollar in (tips!) postasecret.com och bookcrossing.com. mycket skoj. annars tittar vi mest på konståkningsguden plushenko nuförtiden.

vi önskar dej en trevlig helg!

2006-02-17 @ 15:00:32
Postat av: cg

Dito!

jag försöker hålla ställningarna här ett par timmar till, sen karaoke! Improviserad latinodans blir det också lite grann - tyvärr äger staffklubben här bara ett fåtal skivor: Shakira, Aresh (?), bränd cd med mixed latino, för att nämna några. Börjar kort sagt tröttna på höftvrickandet...

Med detta vill dock inte säga att jag skulle vara benägen att gå på strippklubb, även om en sådan existerade här - bad boy Mike! ;) Jag misstänker att vartannat hushåll äger en kalasjnikov, så lite skjutande kanske det finns utrymme för...naej, skojar bara.

2006-02-17 @ 16:55:00
Postat av: Hansa

hallå lännen! tack för advertiseringen, bloggar är ju ett nytt viktigt medium för brand-presence... oj vad jag har snöat in på sånt... inte bara att jag lätt triggas till att snacka om varumärken, jag triggas sällan av annat. Snart kommer våren och då kanske det blir annan triggning, he he. Vid sidan av prestationsstressen är allt mycket bra i Lund. Sjukt mycket bättre än i Malmö - där har ni! helt utan sakliga argument, yes.

Britta skriv din adress om du vill ha den tokiga sången, och Micke skriv gärna din om vi ska ta ett parti på Ariman.

Ha det gott!

2006-02-18 @ 16:37:39
Postat av: mike

Hans; Ariman låter bra. [email protected] är adressen. Ska plugga öppningar och slutspel tills dess ...

CG: En sak jag inte sett någon riktig update på: Hur går det med ryskan? (språket, inte någon specifik kvinnlig rysk medborgare ... eller förresten, nu öppnar en mycket intressantare diskussion ju ... hur går det med abkhaziskorna?)

2006-02-19 @ 14:03:54
Postat av: cg

Hansa: jag tog initiativet, jag tog ställning för ett skickande av sången till de som bad om det, pergite - framåt..."ja fänrik!...tack, fänrik!"

Mike: Ryskan övar jag allt mindre på, men ska skärpa mig. Abkhaziskan struntar jag i, för svårt.

2006-02-19 @ 17:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback