10,000

Jaja, iochmed det här inlägget (och att jag tittar på det själv) så har jag 10,000 sidvisningar på bloggen! Hein!? How 'bout that? Synd bara att tar sån tid att sitta och uppdatera bloggsidan hela tiden ;)

Kommentarer
Postat av: o

yo mr. kollade precis din bildsida. finfina bilder. men lite intressant det där du säger om att VISSA att bildern i kategorin malmö -04 inte är dina. faktum är ju att ALLA är mina :D inte för att det gör något, men rätt ska va rätt ;)

hur som, kul att se dina shanghaibilder. kom just ihåg hur kul det var att ha dig här. kom tillbax och hälsa på vet ja :)

2006-08-10 @ 22:16:31
Postat av: cg

Hrrmmm...well, nu när du säger det så verkar det som att rätt många bilder är tagna med din kamera (även om jag vill poängtera att några är visualiserade av mitt vana öga)....men DOCK inte alla: de 8 sista är inte dina. Tyvärr är de inte mina heller. Fan också. ;)

Jag kommer gärna tillbaka. FN finns ju i Kina också :)

2006-08-11 @ 14:27:08
Postat av: Anna-Karin

hello!
det eviga regnet har dränkt alla pellargonerna på vår balkong och väckarklockan är inställd på 05.45 (jobbe) - annars är det bra! Ngn slags festival här i stan i helgen, ska bli nice. Blev lite inspirerad av Klüftan under EM, blir det nån sju-kamp när du kommer tillbaka på semester?
Hade varit sköj!
Ta hand om dej//ak

2006-08-15 @ 21:44:55
Postat av: Pia

Tjena! Länge sedan sist! Du verkar till att må bra..o di e ju bra! Nuförtiden vaknar man till regn,regn,regn..och sedan somnar man till regn,regn,regn...Skicka telefonnummer så mor kan ringa till dig!! Ta hand om dig! Kram "lill" syrran.

2006-08-16 @ 11:12:24
Postat av: cg

A-K, Pia: Regn, you say. Well, även om vatten inte faller från himlen precis, så faller det från min genomblöta kropp. Det är alltid blött här - vare sig det regnar eller är sol. Jag ogillar starkt subtropiska klimat. Jag vill ha torr luft. Om det nödvändigtvis måste vara fuktigt, så låt temperaturen - please, dear God - hålla sig kring 20-25 gradsnåret. I följande ordning, så är det det här som upptar mina tankar i SUK: 1) Det är fuktigt. 2) Det är varmt. 3) På grund av 1 och 2 så måste vi använda A/C på kontoret i stan. På grund av kontrasten mellan min fuktiga och varma tillvaro där jag bor och arbetar å ena sidan och kontoret nere stan där jag också arbetar å andra sidan, så blir jag lätt förkyld. [(Fukta + värme = svett) + kyla] x många virusbemängda handslag = ständiga förkylningsbesvär. 4) Hantverkare utanför min dörr, precis utanför min dörr, börjar arbeta 07.30 på morgonen, vilket rimmar illa med min formella början av dagen 09.30. 5) Våra samarbetspartner samarbetar inte som sig bör. Det gör mig både sjuk och ledsen.

Having said that, så är det ganska ok här. Och vad gäller sjukamp...well, jag tror att potentiella medkampare - till exempel på grund av ovanstående - har en god chans att slå Mr Erixon i år. Jag ställer upp för den goda sakens skull, natürlich, även om jag [brasklapp] inte är i god form.

Pia: du har väl fått telefonnumret tror jag? Hittar inte det just nu själv. Försök ringa efter typ 17.00 svensk tid. Jag slår en signal hursomhelst...

2006-08-16 @ 21:34:33
Postat av: Erixon/Nyberg

Hej på dig CG!

Sitter här med din kära lilla mamma bredvid mig. Hon hoppas att allt är bra med dig, själv mår hon bara bra.
Här hemma är vädret tråkigt, men det känns att varmare luft är på väg in i landet.

Ta hand om dig..

Kramar från mamma, Marlene och Barbro

2006-08-17 @ 23:32:09
Postat av: cg

Minsann, Erixon/Nyberg, d var längesedan. Kul att höra från er, hoppas allt är bra!

Hörde från mamma att Hans har en blogg, som skulle vara kul att kolla in. Adress?

Take care (och yes, jag har varit en god son och ringt mamma ;)

2006-08-21 @ 18:33:28
Postat av: Marlene

Hej CG!

Hoppas att allt är bra med dig.
Här kommer Hans blogg!
Take care

http://www.familynyberg.blogspot.com/

2006-08-22 @ 11:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback