The Running Man

Kom just in fran en loptur och det kanns bra. Losslappta endorfiner, en kall lask och en titt i mejlboxen som presenterar bra kritik av en rapport som UNDP i Georgien har gjort (sjalv bidrog jag ingenting, men man ar val del av teamet :)), gor att en ganska valgorande nojd kansla infinner sig. Tankte tom efter detta inlagg ta och satta mig ner och lasa den dar rapporten. Sen middag och film ikvall, business as usual i SUK, ABK.

Cikada/or? - Finns ordet pa svenska? En slags syrsa, yes?  Hur som helst hors ett standigt, massivt gnissel fran dem, natt och dag, speciellt i vart tradtata compound. De ar langtifran irriterande, bidrar tvartom med lite liv, tropik och exotism (det senare satillvida att de inte fanns under min forra vistelse i ABK). Myggor finns det ocksa ganska gott om, overraskande aggressiva och oradda dartill - eftersom de snarare ror sig som enskilda spejare an i bataljoner. Luften ar tung, (tankte saga fuktig, vilket den ar, men det fick mig att tanka pa sand, och att kvinnan ar ung ;), svart att andas och svart att tanka. Innan den nojda kanslan forsvinner ska jag ga och ta en dusch, utan att ha sagt sa mycket. 

Har forresten ocksa stort noje av all film och musik som jag fick fran nagra av er darhemma. Spank you very much. 

Kommentarer
Postat av: ak

hello,
så är man då tillbaka i malmööö efter lite spanien och lite bräkne-hoby/ronneby. Vi hade det mkt mkt bra. men nu är det jobbe igen... mkt jobbe. Men hann med ett dopp och lite ogräsrensning m britten idag. Känner att receptet för sommarlycka trots jobb är att aktivera sig, a lot. Har ditt jobb kickat igång ännu? Well, ha d bra//ak

2006-07-24 @ 17:47:22
Postat av: cg

gut, gut, har borjar things move along, mne an sa lange ar jag stressfri :) Vadret suger, stallet ar dott, men jag har Cash pa banken och Cash i horlurarna pa jobbet, so who's complaining?

Ograsrensning maste vara ganska latt nu, no? Mycket sol i Sverige still, I hear.

2006-07-26 @ 10:12:14
Postat av: mike

Tjena,

Det fanns lite introduktion om pulsträning på Polars hemsida; http://www.polarpuls.com/default.aspx?main=ShowPage.aspx&PageID=46
om du är intresserad.

På marathon.se finns dessutom många artiklar under länken Träning.

Lycka till med löpningen!

Mikael

2006-07-28 @ 12:13:32
Postat av: Hans 2shoe

Hooold up killen!

Bra att hora att killen haller kondisen pa niva. Har sjalv borjat jogga runt i Prag. Inledningsvis har det handlat om de Siter vi (jo.. har borjat jobba pa ett mindre ratt schysst kontor har) projekterar pa, men mer och mer borjar joggningen bli till ett projekt dar jag langsamt scannar av hela stadstopografin. Oftast brukar val sommarprojekten vara framformulerade i forvag, men det har har skett spontant pa ett ratt schysst satt. Att springa overallt i Prag inte dumt. En svettig sommar blir det.

Den 14e kommer Pet Shop till Prag. Jippiii!!! det kommer att bli Pet Shop eftermiddag i parken med ol och sen lite nostalgi tripp pa kvallen.

keep it joggin'
Hans

2006-07-29 @ 19:19:55
Postat av: cg

Hans: ska du hem nåt i höst? tänkte mig en eller två veckosejourer hemmavid, så det finns ju viss chans för sammanstålning. Hoppas att projektet med förenad joggning/briefing går bra.

Mike: fick ditt mejl och tack för infot. som sagt: jag önskar jag hade dig som medarbetare vad gäller den här web-sajten istället :) Och lyckönskningar till Anna som jag tror fyllde år i dagarna !?

2006-08-06 @ 20:32:44
Postat av: cg

Sammanstålning kan vissa missstar för ett missstag, att det skulle varit sammanstRålning istället, men nej, sammanstålning menade jag: "att ståla samman med någon', handling med syfte att fortifiera vänskap", just det ;)

och sen vet jag inte Anna har fyllt eller ska fylla, så det ska ju vara "fyller år i..." då.

2006-08-06 @ 20:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback