Congratulationer!

Jag kanner tre personer som fyller ar i dagarna, tva av dem den 6:e och en, tror jag, idag. Hur som helst - skona, varma hugs and kisses. Hipp, hipp, hurra pa bemarkelsedagen till ...26-aringen Maria! Hoppas att flyttladorna ar undanstuvade, bockerna pa hyllan, katterna pa soffan, tartan pa bordet, och sa vidare. Vi hors! 


Kommentarer
Postat av: Hansa

Tja mannen, hoppas allt är prima utmärkt!
I like your photos man. stay hot on the trigger-finger.
kan man skicka dig bilder till bloggen? Det går ju att maila, men det här känns mer passande av oklara skäl.
Har en del rätt festliga- t.ex. från en mycket rolig 28års fest.
Annars pinnar allt på fint i Lund.
simma lungt

2006-02-04 @ 20:55:10
Postat av: Pappa

Jag har skickat ett mail till dig. Har du fått det?

2006-02-05 @ 09:31:20
Postat av: A-K & Fabbe

Hallå Kompis!
Hoppas du har det bra! Här på Sölvesborgsgatan förbereder vi oss för en natt på soffan - Marre och Eliah är på besök och snarkar just nu ikapp i sängen. Mkt nice besök! Imorron ska vi på öpnna förskolans sångstund. Inte Fabbe då - han ska pulsa runt i snön i östara hamnen och mäta ut parkeringsplatser.... Var på mkt bra födelsedagsparty i lördags hos Maria (dock inte 26-års...)Hade riktigt kul, förutom kvällsavslut på Bodoni, av alla ställen. Alla inblandade hade rejäl betongkeps dagen efter - thank you jelloshots! Ha det bra! //a-k och fabbe

2006-02-06 @ 23:04:15
Postat av: maria

tackar! hade en alldeles underbar födelsedag. väckt av frukost på sängen av Andreas, med fina presenter. sedan besök av föräldrarna och andreas familj. o sedan en toppenfest, det var bara du som saknades. men sen blev jag sjuk. nåväl, så kan det gå. ha det så gott!
/Maria

2006-02-09 @ 13:03:15
Postat av: cg

my pleasure, kul att ni hade det kul!

Varför mäter Fabbe ut parkeringsplatser i östra hmanen?

Varför skickar inre hHansa bilder till e-mejlen? - han kan inte skicka på bloggen...unless - idé - han sätter upp en egen blogg. Mycket bra, do, do, do...dodo!

2006-02-09 @ 23:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback